Kategorie receptů
- Autor: rejmonova
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cizrna sterilovaná | 485 |
Olivy zelené | 210 |
Rajčata sušená v oleji | 140 |
Quinoa (v suchém stavu) | 175 |
Cibule | 60 |
Dochucovadla:
solčanka
Energetická hodnota celkem: 7836 kJ
Bílkoviny (g): 67,
Tuky (g): 77,
Sacharidy (g): 214,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 65,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1567 kJ
Bílkoviny (g): 13.4, Tuky (g): 15.4, Sacharidy (g): 42.8, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Quinou uvařit podle návodu olivy dle chuti - nakrájet, nechat v celku, dle libosti rajčata pokrájet cizrnu propláchnout všechno smíchat dochutit soli, pepřem, možno citron, každému dle chuti
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.